Naptár

Betöltése

Hírek

Itt írja tovább a karrierjét

Beszélgetés a tehetséges Blaskovits Lászlóval, aki mifelénk levetkőzné magáról a vándormadár titulust, már csak azért is, mert ősztől a testvérével küzdhet közös célokért: Balázzsal karöltve az élvonalba repítené a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémet

A munka vette át a főszerepet

Miután kialakult a következő évadbeli játékoskeret, nagyvonalakban összeállt a másodosztályú kosárlabda-sorozatban legutóbb negyedik helyen végzett HOYA-Pannon Egyetem Veszprém felkészülési programja – a cél: egy, a korábbinál is stabilabb és ütőképesebb közösség megformálása.

Örömmel veti magát az ismeretlenbe

Beszélgetés a „blokk-király” Hegedűs Attilával, a másodosztályú bajnokság egyik legjobb kosárlabdázójával, aki már várja, hogy bemutatkozhasson új, szerinte a liga egyik legerősebb csapatában, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémben.

Összeállt a keret

Az idő előrehaladtával kezd végleges formát ölteni a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém következő évadbeli játékos-kerete, az elöljárók tájékoztatása szerint három kosárlabdázóval – így a közönség-kedvenc Vertetics Ádámmal – nem kötöttek új megállapodást.

Céljuk az értékteremtés

Noha a Veszprémi Utánpótlás Kosárlabda Egyesületre nem nehezedett eredménykényszer a nemrég zárult – területi alapokon szerveződött – korosztályos bajnokságokban, a csapataik mindegyik hadszíntéren helytálltak, mérhető volt esetükben a fejlődés.

Acélosodik a keret

Mint arra számítani lehetett: a holt idényben átalakul a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém játékos-kerete; a vezetők „első körben” három kosárlabdázótól köszöntek el – pontosabban irányítottak az U20-as csapathoz –, és a helyükre hárman érkeztek.

Fiatalokat is díjaztak

Miután a nyugodt körülmények között működő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a nemrég zárult másodosztályú bajnokságban teljesítette az alapvető célkitűzéseit, jó hangulatban telt a kosárlabdaműhely idényzáró ünnepsége.

A jövőben többet kell dolgozni

Beszélgetés Mérész Csabával, az NB I/B negyedik helyén végzett, az alapvető célkitűzéseit teljesítő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vezetőedzőjével, aki az elöljárókkal már a következő évadbeli keret kialakításán fáradozik.

Előrehaladás – minden szinten

Az alapvető célkitűzéseit teljesítette a nyugodt körülmények között működő HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, az alapszakaszbeli csoportját megnyerő, az NB I/B-ben végül negyedik helyen zárt klub ugyanakkor változások előtt áll: zászlajukra a fiatalítást tűzték.

Nem történt tragédia

Negyedik helyen zárta a másodosztályú kosárlabda-bajnokságot – az évad végére elfáradt – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém, miután a felsőházi rájátszás bronzérméért zajló párharc harmadik, mindent eldöntő mérkőzésén kikapott.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink