jigolo - veszpremkosar.hu | A veszprémi kosárlabda hivatalos oldala">

Naptár

Betöltése

jigolo

2019. December 11.
4 éve
A BKG-Prima Akadémia lesz az ellenfele a HOYA-Pannon Egyetem Veszprémnek december 13-án, 18:00-kor a Vetési Albert Gimnáziumban a Férfi NBI/B Piros csoportjának 12. fordulójában. Élő, online közvetítés a YouTube csatornánkon lesz elérhető.
 

 Mérész Csaba, vezetőedző: Két komoly mérkőzésünk van még hátra az évben, ebből az első a most pénteki, BKG elleni.  Egy nagyon kellemetlen ellenfelet fogunk vendégül látni. A hátvéd testvérpárosuk nagyon jó, nehéz lesz őket kivenni a játékból. Nagyon egyben van a BKG, a belső játékuk kimagaslóan jó. Ahhoz, hogy ezt a mérkőzést is megnyerjük negyven percen keresztül koncentrálva, teljes erőbedobással kell küzdenünk.
 

Körtélyesi Gergely: Keményen készülünk a pénteki megmérettetésre. Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, az ellenfelünk egy felkészült, kemény kosárlabdát játszó csapat. Ha továbbra is olyan tűzzel küzdünk, ahogy tettük azt eddig is, akkor véleményem szerint itthon tudjuk tartani a két pontot.
 

Szücs Péter: Nagyon erős csapat ellen fogunk küzdeni, a kezdő ötösük ellen mindig nehéz dolga van a riválisaiknak. Gyors, agresszív játékot képviselnek. Nagy százalékkal dobják a hármasaikat. A kulcs a győzelmünkhöz a jó védekezés, a gyors leindulások és a kemény játék lehet.

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink