Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: PVSK VEOLIA–HOYA-Pannon Egyetem Veszprém

2019. Szeptember 13.
4 éve
A múlt hétvégi tornagyőzelmünk után, hétfő délután a kultúra városát, Pécset vesszük úti célunkba újabb felkészülési mérkőzés gyanánt. Érdekesség, hogy a tavalyi idényben az NB I A csoportjában bronzérmet szerző vendéglátó alakulat, a PVSK-VEOLIA szintén egy tornagyőzelemmel hangolt a találkozóra.

A héten rendezték ugyanis a MATRO-PVSK Centenáriumi Kupát, amelynek döntőjében a Baranya megyeiek két ponttal, de felül tudták múlni az NB I B csoportjából éppen ellenünk feljutó OSE Lions együttesét.

Vezetőedzőnk, Mérész Csaba tíz játékossal készül a hétfői összecsapásra. A keretben a fiatal Szücs Péter, Mucza Tamás, illetve Füzi Róbert mellett Völgyi Marcell, Körtélyesi Gergely, Medve Máté, Madár András, Czirbus József, Kovács Ádám, valamint Szabó Péter kapott helyett.
 
A PVSK-VEOLIA csapata

Nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy a Csirke Ferenc vezette hazai gárda soraiban hárommal több játékos szerepel majd. Riskó Dávid, Kocsis Zalán, Ruják András, Antóni Csanád, Bíró Levente, Pongó Máté és Horti Bálint mellett hat külföldi kosárlabdázó, C.J. Aiken, Veljko Dragasevic, Veljko Budimir, Andrija Ciric, Quincy Diggs, illetve Chris Smith is farkasszemet készül nézni a mieinkkel.

Bajnoki ezüstérmes, Hepp Kupa-címvédő csapatunk fennállása óta először találkozik majd az élvonalbeli pécsi alakulattal. Reméljük, hogy hasznos tapasztalatokkal gazdagodhatunk az összecsapás során, melynek a Laubert Dezső Sportcsarnok biztosít otthont hétfőn 15.30-tól.
 
Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K


VS 

1970. 01. 01.

Korábbi mérk?zés

GY

Veszprém KK
VS  Vásárhelyi Kosársuli

99 - 77

2024. 04. 13. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink