Naptár

Betöltése

Feldobás előtt: BKG - Veszprém

2021. November 18.
2 éve
A hat győzelemmel és két vereséggel, az NBI/B Piros csoportjának alapszakaszában második helyen álló Veszprém Kosárlabda Klub az ugyanezzel a mérleggel álló BKG Príma Akadémia vendégségébe látogat vasárnap. A találkozó 17:00-kor veszi kezdetét a szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban.
 
A BKG tavaly a második helyen zárta a bajnokságot, és a szezont is ennek megfelelően kezdte, két győzelemmel, előbb Nagykőrösön, majd otthon a PVSK ellen. Ezt követően azonban 81:66-ra alulmaradtak a MAFC vendégeként, majd hazai pályán a Honvéd ellenében is (75:87). A két fiaskó után aztán visszatértek a győzelem útjára és zsinórban négy meccset nyertek, méghozzá a Baja, az NKA, az Óbuda és a Pápa ellenében. A szigetszentmiklósiak legeredményesebb pontszerzője eddig ebben az idényben is Nagy Botond, aki 31,75 pontot átlagol meccsenként.  
 
 A Veszprém szintén hat-kettes mérleggel ál, miután hazai pályán, a félidei nyolcpontos hátrányt követően megfordította a találkozót a MAFC ellen, és végül 108:95 arányban győzni tudott. A bakonyiak sikerszériája így szintén négy meccset számlál már. Az egyik félnek tehát megtörik a sorozata vasárnap.
 
Csapatunk kapitánya, Horváth Ákos a következőképpen nyilatkozott az előttünk álló és mindenképpen nehéznek ígérkező idegenbeli összecsapásról: „A BKG évek óta meghatározó szereplője a piros csoportnak. Tavaly egy hajszálra voltak az élvonalba jutástól. Nagyon összeszokott társaság, nagyon brutál támadókosárlabdával, Nagy Botond Ágoston személyében pedig a liga legponterősebb játékosával. Éppen ezért, amennyire jó formában pörgünk hetek óta, a teljes csapat nevében mondhatom, hogy nagyon várjuk ezt a kihívást.”
 
November huszonegyedike feladata a Veszprém számára az lesz, hogy győzelmével egy kicsit ellépjen az alapszakaszban a BKG-tól, nem elfeledkezve a szintén hat-kettővel álló Jászberényről sem. Miközben az első helyen tartózkodó Honvéd is csak egy győzelemmel áll jobban az őt követő jelenlegi három csapatnál.
 
A mérkőzésről élő közvetítés lesz a 24eskörzetTV YouTube csatornáján!
 
Néhány hasznos információ azok számára, akik élőben tekintenék meg a találkozót:
- A meccsre a belépés díja 1000 Ft. A diákoknak pedig - érvényes diákigazolvánnyal - 800 Ft. 
- A parkolás a sportcsarnok körül, vagy a nagy kavicsos parkolóban lehetséges díjmentesen.
 
Szurkoljunk ismét a veszprémi fiúknak, hogy egy újabb fontos diadalt arassanak, és ezzel továbbra is versenyben legyenek az alapszakasz első helyéért.
 
Hajrá Veszprém!
 

K?vetkez? mérk?zés

K

Veszprém KK
VS  Százhalombattai KSE

2024. 03. 31.

Korábbi mérk?zés

V

Veszprém KK
VS  Dávid Kornél KA

68 - 88

2024. 03. 23. 18:00

K?vess minket

Névadó partnerünk

Kiemelt Támogatóink

Támogatóink